Kvinden Mette Lindeberg står bag Manostiles, som hun startede tilbage i 2011. 

Mette kommer fra den finansielle verden, men tog springet som selvstændig, for at udleve det hun brændte for. Hun startede Manostiles da hun ønskede at skabe produkter i høj kvalitet, god funktionalitet og med fokus på at produkterne kan holde til at blive brugt. 

Hos Manostiles kan du finde produkter til alt indenfor baby, børn og boligen, derudover er der også accessories som tasker, dametaske, punge, tørklæder, sleeve til iPad og computer. Manostiles designer og vi producere selv alle vores produkter. Vi er både et brand og en webshop med vores eget brand Manostiles som snart har mange forskellige produkter som vi er stolte over. 

Vi hos Manostiles tænker meget på miljøet, og den næste generation. Derfor er ingen af vores produkter blevet masseproduceret og du vil kunne finde samme design i mange år. 

Jeg kender alle mine leverandør / producenter jeg rejser selv ned til Indien og har et meget tæt forhold til dem, det betyder meget for mig, at der er hjertet bag og hele familien og dem der arbejder der har gode vilkår. 

Jeg har selv 3 børn - 3 piger. Jeg er mor med stort M mine børn betyder alt og de er ofte med og hjælper med at pakke og ordne på lageret og kontoret. Jeg er enlig mor blev skilt i januar 2023 det har været lidt af et turbulent år på mange områder, jeg har lært meget, som jeg vil bruge resten af mit liv.🤍

Derfor betyder hver en ordre ALT og jeg er så dybt taknemmelig fordi I støtter og handler hos Manostiles TAK🙏🏻❤️ Jeg er ikke fejlfri, men gør alt for, at du får den bedste service - hurtig levering og mest af alt de bedste produkter⭐️

Jeg er klar til 2024🫶🏼 

De bedste hilsner 

Mette fra Manostiles