Fri fragt over 699 | Levering 1-3 hverdage | 14 dages fuld returret.

Manostiles - Børneprodukter og design til hjemmet


Designet i fokus


Manostiles er unikt dansk boligdesign til både børn og voksne. Filosofien bag Manostiles er at skabe boliginteriør, med et personligt præg, og hvor der er fokus på enkelthed og høj kvalitet. Hvert design er gennemtænkt til mindste detalje.

 

”Jeg bliver inspireret af naturen og mine ideer til nye produkter og design opstår ofte, når jeg er ude i haven eller ude at gå. Jeg elsker at være i naturen og derfor er det helt naturligt at trække nogle af disse elementer med ind i mit hjem og omgive mig med ting, der skaber en god atmosfære. ”

Mette Lindeberg, CEO Manostiles

 


Inspirationen fra naturen ses i Manostiles’ prints og går igen i farver og formerne på alle designs. Samtidigt er der en klar grafisk kant, som gør det muligt at bruge Manostiles’ design på tværs af stil og integrere med eksisterende boliginteriør.

Design og farver i Manostiles’ kollektion er produktet af en tid hvor vores hjem og de ting vi omgiver os med, er en central del af vores identitet. Boliginteriør skal være personligt, smukt for øjet og samtidigt tåle at blive brugt i mange år. Alle vores produkter er økologiske og den bedste kvalitet på marked.

 

 

 

 

 

Hvem?


Manostiles er ejet af CEO Mette Lindeberg, som opstartede firmaet i 2011. Før det, kom hun fra den finansielle verden, hvor hun havde været i 15 år, men tog springet og fik igennem Manostiles mulighed for at arbejde med sin passion – at skabe æstetisk, personligt og funktionelt design til det moderne hjem.

Alle Manostiles’ designs og print er kreeret af Mette Lindeberg.