GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 299,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
MANOSTILES DANSK BRAND
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Manostiles - Børneprodukter og design til hjemmet

Designet i fokus til børn og boligen.


Manostiles er unikt dansk design af børneprodukter i høj kvalitet og æstetisk interiør til boligen. Filosofien bag Manostiles er at skabe boliginteriør og børneprodukter, med et personligt præg, og hvor der er fokus på enkelthed og høj kvalitet. Hvert design er gennemtænkt til mindste detalje.

 

”Jeg bliver inspireret af naturen og mine ideer til nye produkter og design opstår ofte, når jeg er ude i haven eller ude at gå. Jeg elsker at være i naturen og derfor er det helt naturligt at trække nogle af disse elementer med ind i børneuniverset og mit hjem og omgive mig med ting, der skaber en god atmosfære. ”

Mette Lindeberg, CEO Manostiles

 

Inspirationen fra naturen ses i Manostiles’ prints og går igen i farver og formerne på alle designs. Samtidigt er der en klar grafisk kant, som gør det muligt at bruge Manostiles’ design på tværs af stil og integrere med eksisterende boliginteriør eller børneprodukter. 

Design og farver i Manostiles’ kollektion er produktet af en tid hvor vores børn, hjem og de ting vi omgiver os med, er en central del af vores identitet. Børneprodukter og boliginteriør skal være personligt, smukt for øjet og samtidigt tåle at blive brugt i mange år. Alle vores produkter er økologiske og produceret i den bedste kvalitet på marked.

Hvem?

Manostiles er ejet af CEO Mette Lindeberg, jeg startede firmaet i 2011. Før det, kom jeg fra den finansielle verden, hvor jeg har været i 15 år, men tog springet og fik igennem Manostiles mulighed for at arbejde med min passion – at skabe æstetisk, personligt og funktionelt design til gravide, babyer, børn og det moderne hjem.

Alle Manostiles’ designs og print er designet af Mette Lindeberg.

 

Velkommern til Manostiles en verden hvor mit hjerte brænder for, at give dig og dine børn det bedste. 

 

Bedste hilsner

Mette - Manostiles