GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 299,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
MANOSTILES DANSK BRAND
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Fortrydelsesret

 

Manostiles Danish Design yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles manostiles Danish Design indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder manostiles Danish Design returneringsomkostninger i rimeligt omfang. 
Hvis du fortryder dit køb.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.manostiles.dk

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage.
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

 

Ved køb af

Alle vores produkter er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

 

 

Manostiles Danish Design
Ørstedvej 4
4622 Havdrup

 

 

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du sender en mail til mette@manostiles.com

 

Bemærk!

 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.